HTML

Az élet értelmét kutatva

Minden ami épp eszembe jut, megtetszik vagy csak úgy vélem hogy itt a helye. :)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • :): nagyszerű oldala csak nagyszerű embernek lehet.. és nem csak a sorokból lehet sokat tanulni.. =) (2008.11.01. 15:08) Virágok

Linkblog

10 dolog, amit nem tudtál a szenvedélyes csókról

Angel44 2009.11.04. 16:50

A szenvedélyes csók az előjáték és a szex egyik legfontosabb része, legalábbis a nők számára. Férfiak, figyelem! A nyelvek háborújától sokkal könnyebben csúcsra jutunk. Hogy miért?

 

1. Ajkainkon több millió idegvégződés található, amelyek stimulálják a vágyat, körülbelül százszor több, mint az ujjbegyeinken. Ezért tűnik rendkívül izgatónak a szex előtt csók, amely más, mint a szex alatti, és a szex utáni nyugtató puszi.

2.
A férfiak negyven százaléka úgy véli, hogy a szenvedélyes csók egyenes út az ágyba.

3. Vigyázz! A kisebb cuppanós csókok azt jelzik, hogy a pasid már nem annyira kötődik érzelmileg hozzád, és ez bizony nagyon is szakításhoz vezethet. Persze, csak ha előtte jóval több szenvedélyes csókkal kényeztetett.

4. A legjobb mód egy férfi fülének meghódítására: óvatosan hatolj be a nyelveddel a fülkagylójába, majd finom mozdulatokkal nyalogasd körbe.

5. A férfiak hosszabb nyelves csókot adnak, és erőteljesebben dolgoznak a nyelvükkel a szádban, ha azt akarják, hogy ne álljatok meg ennél a fázisnál, hanem ágyban, párnák közt végezzétek.

6. A férfiaknál nem annyira fontos a csók, mint a nőknél. Ők, mivel nem fektetnek akkora hangsúlyt az előjátékra, kétszer hajlamosabbak olyan partnerrel lefeküdni, aki mosogatórongyot hord a szájában.

7. A szenvedélyes csóktól megnő a vérnyomásod, erősebben ver a szíved, a nemi szervek környékére is több vér pumpálódik, így nagyobb az esélye, hogy a csókot követő szexuális aktus során orgazmust élj át.

8. A 18-24 éves korosztály 44 százaléka bevallottan csókolózott már másik nővel. A 25-34 évesek csak 1 százalékkal maradnak le tőlük, 43 százalékuk csókolt meg nőt.

9. A középkorban az írástudatlanok X-el írták alá a szerződéseket, majd megcsókolták az aláírásukat. Innen ered a pornófilmek XXX jelzése.

10. A férfiak szenvedélyesebben csókolnak, ha két kézbe fogod a fejüket, és ujjaiddal a hajukat babrálod.

plusz egy: A csókokkal foglalkozó tudomány a filematológia.

 

Ehhez hozzáfúznék pár sort, így legalább nem minden ami itt van csak "ctrl+c és crtl+v". Férfiként azt hiszem muszály vitatkoznom a 6-os ponttal, nekem személy szerint rettentően fontos a csók, a kis puszitól kezdve a szenvedélyes csókig. Lehet hogy a nőknek fontosabb erre nem tudhatom a választ hisz nem látok bele egy nő fejébe sem. De hidjétek el lányok a fiúknak is nagyon fontos a csók. :P

A 8-as pontnál pedig azt kell tudni ,hogy csak nőkre vonatkozik, kicsit cikinek is érzem hogy ilyet olvastam. :D

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balint44.blog.hu/api/trackback/id/tr741498729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása